اولین دوره «جایزه جعبه» برای انتخاب بهترین پادکستهای فارسی از تیرماه ۱۴۰۲ آغاز به کار کرده است که در ادامه میتوانید لیست نامزدها را ببینید.
اولین دوره «جایزه جعبه» برای انتخاب بهترین پادکستهای فارسی از تیرماه ۱۴۰۲ آغاز به کار کرده است. در این جشنواره مستقل که برای حمایت از تولیدکنندگان پادکستهای فارسی برگزار میشود، پادکستها در ۱۰ بخش موضوعی ارزیابی و داوری میشوند تا در نهایت از بهترین پادکستها در حوزههای مختلف تقدیر شود. علاوه بر جوایز بخشهای اصلی، یک جایزه به «بهترین پادکست از نگاه مخاطبان» و یک جایزه هم به «پادکست سال» از نگاه داوران «جایزه جعبه» اهدا خواهد شد. اولین دوره «جایزه جعبه» در تابستان ۱۴۰۲ توسط مجله فرهنگی و هنری «جعبه» و به صورت مستقل برگزار میشود.
«جعبه»، راهنمای محصولات فرهنگی و هنری
مجله فرهنگی و هنری «جعبه» سال ۱۳۹۹ برای معرفی و بررسی محصولات فرهنگی و هنری در فضای مجازی راهاندازی شده است. «جعبه» علاوه بر فعالیت در شبکههای اجتماعی، کتابچههای راهنمایی درباره سینما و ادبیات منتشر کرده است. اولین دوره «جایزه جعبه» با ابتکار و همت این گروه و به صورت مستقل برای انتخاب بهترین پادکستهای فارسی آغاز به کار کرده است.
«جایزه جعبه»، جایزه بهترین پادکستهای فارسی
فرآیند انتخاب بهترین پادکستهای فارسی در «جایزه جعبه» با چهار نظرسنجی مردمی در ۱۰ بخش موضوعی در نیمه دوم تیرماه ۱۴۰۲ آغاز شد. در مرحله بعدی، هیات انتخاب این جایزه با بررسی بیش از ۳۰۰ پادکست، ۶۰ پادکست را برای شرکت در مرحله داوری نهایی انتخاب کرد. شرط انتخاب و حضور در این مرحله جایزه، انتشار حداقل یک قسمت جدید پادکستها از ابتدای سال ۱۴۰۲ بود.
در مرحله نهایی «جایزه جعبه» هیات داوران این جایزه، متشکل از اسماعیل باستانی (شاعر، نویسنده، مجری و پادکستر)، بهار کاتوزی (نویسنده و بازیگر) و امید نعمتی (خواننده، ترانهسرا و موزیسین) با بررسی این ۶۰ پادکست، نامزدها و برگزیدگان بخشهای مختلف «جایزه جعبه» را انتخاب و معرفی کردند. همزمان با بررسی پادکستها توسط هیات داوران، نظرسنجی مردمی برای انتخاب «بهترین پادکست از نگاه مخاطبان» نیز در وبسایت رسمی «جعبه» برگزار شد.
معرفی نامزدهای «جایزه جعبه»
آیین اختتامیه اولین دوره «جایزه جعبه»، روز جمعه دهم شهریورماه ۱۴۰۲ برگزار میشود. هیات داوران «جایزه جعبه» ۳۰ پادکست را در ۱۰ بخش موضوعی نامزد دریافت جایزه کردهاند و دو جایزه «بهترین پادکست به انتخاب مخاطبان» و «پادکست سال» نیز مکمل این جوایز خواهند بود. از نکات قابل تامل اولین دوره «جایزه جعبه»، میزان مشارکت مخاطبان این جشنوارهی مستقل با ثبت نزدیک به ۳۰ هزار رای از طریق وبسایت رسمی «جعبه» بوده است.
نامزدهای منتخب هیات داوران اولین دوره «جایزه جعبه» برای انتخاب بهترین پادکستهای فارسی در ۱۰ بخش موضوعی به شرح زیر است:
نامزدهای بخش بهترین پادکست ادبی
- رادیو ناداستان
- ساگا
- کتابگرد
نامزدهای بخش بهترین پادکست سبک زندگی و روانشناسی
- رادیو راه
- لیبیدو
- هلیتاک
نامزدهای بخش بهترین پادکست مستند
- چنین شد
- رادیو تراژدی
- رادیو نیست
نامزدهای بخش بهترین پادکست ورزشی
- افسی ۳۶۰
- بیسکمپ
- رانیو
نامزدهای بخش بهترین پادکست اقتصادی و کسبوکار
- اکوتوپیا
- تیمچه
- رادیو کار نکن
نامزدهای بخش بهترین پادکست علم و تکنولوژی
- استرینگکست
- ایستگاه فضایی
- رادیو گیک
نامزدهای بخش بهترین پادکست تاریخی
- پرچم سفید
- چیزکست
- راوکست
نامزدهای بخش بهترین پادکست هنری
- آلبوم
- رادیو پایان
- گوشه
نامزدهای بخش بهترین پادکست ترکیبی
- رادیو دیو
- رادیو شبهای کابل
- طنزپردازی
نامزدهای بخش بهترین پادکست اجتماعی
- رادیو مثلث
- رادیو مرز
- شنود
لازم به ذکر است که این ۳۰ پادکست در بخش «پادکست سال» نیز به رقابت با یکدیگر میپردازند. ۱۰ شهریور ۱۴۰۲ در آیین اختتامیه اولین دوره «جایزه جعبه» برگزیدگان بخشهای مختلف این جشنواره اعلام و به برگزیدگان تندیس «جایزه جعبه» به همراه هدایایی اهدا خواهد شد.
نظر خودتان را با مجله اینترنتی بازی نیوز به اشتراک بگذارید